Nyaraló felújítása

Tavalyi ügyfelem már januárban megkért, hogy a nyaralójukat újítsuk fel. Az átlagos nyaralóméret ellenére bőven van mit felújítani.

Vízszerelés

Nyaraló lévén az ingatlant téli időszakban nem használják, ezért a gépészeti szerelés alkalmával gondolni kell arra, hogy télen a vízvezetékek szakszerűen tudják vízteleníteni.

Burkolás

Ügyfeleim másik ingatlanának felújításánál is volt belső építész által rajzolt látványterv. A végleges burkolatot a terv figyelembe vételével kell kialakítani az ügyfél igényei szerint.

Vinyl padlóburkolás

Ennél a fából készült nyaralónál a vinyl padlóburkoláskor a nehézséget a faház tartószerkezeteit ki kellett vágni a padlólapokból. Az átlag laminált padlólaphoz képest ennek a burkoló anyagnak a felülete 1 mm-es vinyl anyagú erősítést kapott, emiatt nehezebb volt el- és bevágni.

Teraszburkolás

A terasz régi burkolatának vésésekor az átlagos burkolói technológiával találkoztam, vagyis az alapozás és a lapok egyenkénti megkenésének hiányával. Az alapozás után  a betonfelületet két komponensű anyaggal vízszigeteltem le.

Gipszkartonozás

A konyha kikerül az eddigi helyéről, ezért gipszkartonból készült el egy 115 cm-es konyhapult. A beltéri ajtónyílásokba ajtókat fognak beépíteni.

« A 2 »