Svábhegyi lakásfelújítás

Egy nagyon kedves és együttműködő ügyfeleink nagyon megörültek, amikor a megbeszélt időben ott voltunk a leendő munkavégzés helyszínén. Felkészült partnereinkkel átbeszéltük, hogy mit szeretnének, és van-e esetleg más megoldás, amit javasolnánk.

Az árajánlat elfogadása után megbeszélt időben megkezdődtek a víz- és fűtésszerelési munkálatok.

Ügyfeleink elmondták, hogy egy kazáncserével indult el a lakásuk teljes felújítása. És ha már kazáncsere, akkor villanyszerelés is indokolt lenne, ehhez viszont a válaszfalakat meg kell vésni. Az elvégzendő munkák sorát folytatva jött a burkolás, és így lett teljes lakásfelújítás.

Víz- és fűtésszerelés
A lakásban minden régi válaszfalat új gipszkarton falra cseréltek. A víz- és fűtéscsöveket a gipszkarton profilszerkezetében kellett elvinni, abban kellett megfelelően rögzíteni.

Burkolás
Felület előkészítése: a betonfelület alapozása után átlagosan 1 cm-nyi aljzatkiegyenlítéssel kellett számolni.
Aljzatkiegyenlítés után is érdemes alapozni a jobb tapadás érdekében.

Fürdőszoba burkolása
A falburkolat két fajta burkolólapból áll. A domború, több színű a hangsúlyosabb helyekre került, a 90 x 90 cm-es zuhanyzó falára. Érdemes lemérni a zuhanytálca méretei, mert nem pontosan 90 x 90 cm, hanem 88-89 cm közötti értéket kapunk. Olyan burkolási felületnél, ahol számít a burkolatkiosztás, érdemes előre tudni a burkolólapok és a burkolandó felület méreteivel számolni, hogy a kívánt burkolatkiosztást kapjuk meg.

« A 2 »